Descrietiva
4 participan?i
Descrietiva
Ei bine voi incepe eu!
Eu am 14ani!ma numesc Cristiano!Eu sunt administratorul acestui forum!!!IMi place fotbalul !Ma mai ocup cu inotul !Eu am Adica am avut da nu pisica da ciine
Eu am 14ani!ma numesc Cristiano!Eu sunt administratorul acestui forum!!!IMi place fotbalul !Ma mai ocup cu inotul !Eu am Adica am avut da nu pisica da ciine
Re: Descrietiva
Eu voi continua!
Ma numesc Baltag Alexandru. Am 11 ani. Pe 24 septembrie voi implini 12 ani. M-am nascut in 1996. Imi place fotbalul foarte tare si ma joc cu prietenii mei in fiecare zi. Sint stingaci. Idolul meu este Frank Lampard dar imi plac si Gerrard, Pirlo, Fabregas, Sneijder, Van Der Vaart, C.Ronaldo si Messi.
Deasemenea imi place Tenisul mare si Tenisul de masa.
Imi plac animalele foarte mult.
Ma ocup cu engleza.
Ma numesc Baltag Alexandru. Am 11 ani. Pe 24 septembrie voi implini 12 ani. M-am nascut in 1996. Imi place fotbalul foarte tare si ma joc cu prietenii mei in fiecare zi. Sint stingaci. Idolul meu este Frank Lampard dar imi plac si Gerrard, Pirlo, Fabregas, Sneijder, Van Der Vaart, C.Ronaldo si Messi.
Deasemenea imi place Tenisul mare si Tenisul de masa.
Imi plac animalele foarte mult.
Ma ocup cu engleza.
Ultima editare efectuata de catre Lampard96 in Joi Iun 19, 2008 11:35 am, editata de 1 ori
Lampard96- Jucator
- Numarul mesajelor : 207
Avertizari :
Data de inscriere : 13/06/2008
Re: Descrietiva
Ma numesc Ana. am 12 ani. locuiesc in Moldova. forumul acesta este al celui mai bun prieten al meu. am multi prieteni dar nu sunt impotriva sami mai fac citiva. Imi place fotbalul si imi place sa joc in echipa mixta ( fete si baieti) .papa!
Anny- Jucator in devenire
- Numarul mesajelor : 99
Avertizari :
Data de inscriere : 19/06/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum